skip to Main Content

Kom på guidede segway ture

Oplev Garderhøjfortet og det smukke naturområde omkring Ermelunden, hvor historien om oversvømmelsen og befæstningen af København fortælles og opleves.

Undervejs vil der være små stop, hvor Garderhøjfortets guide vil fortælle den spændende historie om, hvordan hele området fra Furesøen og til Klampenborg i perioden 1890-1920 var planlagt oversvømmet for, sammen med Vestvolden og forterne, at forsvare København.

Vi begynder med 15 minutters introduktion og træning, hvor Copenhagen Segways professionelle instruktører hurtigt lærer dig at håndtere din segway.

Instruktøren vil være til stede under hele turen.

Herefter kører vi omkring Garderhøjfortet og ind i fortets infanterikaserne. Dernæst går turen mod Ermelunden, og stemmeværkerne, hvor oversvømmelserne var planlagt. Et stemmeværk er en dæmning som bliver brugt til at opbevare vand og styre tilførslen af vand til strømmen længere nede. Vi får desuden indsigt i hvorledes ejendomme ville være eksproprieret i tilfælde af krig og meget andet om befæstningen. I alt 6 kilometer kørsel på grusstier, skov og asfalteret vej.

Praktiske oplysninger

  • Aldersgruppe: fra 12 år
  • Aktivitet: ca. 70 minutter
  • Pris: 475,- pr. person ved min 6 deltagere
  • Distance: 6 km.
  • Segwayen kan bære max. 125 kg.

Prøv også rundvisning, Escape Rooms eller teambuilding

I kan kombinere jeres segwaytur med en rundvisning på fortet, leje af lokaler, Escape Rooms eller teambuilding.

Få en rundvisning

Lav Teambuilding på fortet

Tag madkassen med!

Før og efter jeres segwaytur: I er velkomne til at spise jeres medbragte mad i enten en af fortets messer eller på fortets udendørs borde og bænke.
Varme, kolde drikkevarer og is kan I købe i fortets butik.

Back To Top